Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, артист зачарував красою доньки Лізи, яка все більше стає схожою на зіркову маму. Дівчинка грала в саду їх замку в селі Грязь і знайшла маргаритку, показавши її татові Максиму. На один з єхидних коментарів про те, що садівник сім'ї погано працює, Галкін зазначив, що Примадонна завжди просить залишати квіти під час скошування газону.

Квітку знайшла 😍 #елизаветагалкина

Фолловери взялися коментувати: "Погано працює газонокосильщик 😁", "3 червня, а наші діти в уггах ходять🤔", "Сама як квіточка 😍", "Чарівна квіточка-Лізавета!🤗", "красуня, Лізонька!! ну просто чудо!!💔", "Ось таке у нас літо😁 шапка, куртка, уггі 😊", "Яка гарна дівчинка ❤️❤️❤️ я не можу дочекатися, коли і в мене буде така принцеса 🌹🌹🌹", "Красуня 😘", "ДІТИ - КВІТИ ЖИТТЯ !!! ЧАРІВНА КВІТОЧКА!!!!🌺🌺🌺".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.