Маколей Калкін, відомий українцям завдяки фільмам “Один вдома” і “Один удома 2”, насмішив своїх підписників неочікуваною знахідкою: маскою, яку рекомендують носити усім людям, щоб запобігти поширенню ковіду. Маколей знайшов маску, на якій зображена нижня частина його обличчя. Зокрема обличчя з тієї легендарної сцени, де маленький актор у переляку сильно відкриває рот, а долонями б'є себе по щокам. Цей вираз обличчя став культовим - його впізнають багато людей у всьому світі.

Читайте Знай в Google News!

Актор не лише придбав цю маску, але й надягнув її. Картинка вийшла кумедна і мила: дорослі втомлені очі і дитячий рот - незважаючи навіть на таку диспропорцію, не важко зрозуміти, що нижня частина обличчя (маска) належить тій самій людині, що і дорослі очі.

Рання слава зіпсувала життя актору - про його ролі і проєкти чути дуже мало. Разом із тим, актор веде власну сторінку на “Інстаграм”, де виставляє кумедні відео, фотографії, а також світлини котів. Все схоже на те, що Маколей - щасливий власник двох білих пухнастих мурлик.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавємо, діти з "Сім'ї Аддамс", "Один вдома" і "Парку Юрського періоду": в кого перетворилися маленькі зірки 90-х.

Як повідомляв портал Знай.uа, актор-близнюк з "няньок" помер напередодні дня народження.

Також портал Знай.uа писав, що після наркотиків, депресії і думок про суїцид Маколей Калкін нарешті повернеться в кіно.