Колишня солістка NikitA, танцівниця і DJ Анастасія Кумейко зізналася про тісні стосунки з Дашою Астаф’євою. Про це співачка розповіла в інтерв’ю ведучій Анні Олицькій у новому випуску її програми "Без комплексів".

У свій час поп-гурт «NikitA» наробив чимало галасу – його солістками були дві сексуальні молоді дівчини, які виступали у відвертих вбраннях, а подекуди – взагалі без них, прикривши інтимні місця лише чорними табличками. Цими дівчатами були Даша Астаф’єва та Анастасія Кумейко, сьогодні більш відома як DJ Nana.

"Той рік, поки ми були лише вдвох, без третьої учасниці, був ідеальним, – розповіла Анастасія. – Відчувала від Даші підтримку та турботу. Вона познайомила мене зі своїми батьками, я її – зі своєю бабусею. Вона була мені найкращим другом, рідною людиною, не знаю навіть, як ще сказати".

Якось між дівчатами навіть стався поцілунок. Він був за сценарієм і в присутності численних глядачів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це був мій перший поцілунок із дівчиною, – з усмішкою пригадала DJ Nana. – Я хвилювалася з перших нот. І, пританцьовуючи, почала відходити назад, бажаючи просто втекти зі сцени. Тому що не була готова привселюдно цілуватися. Але Даша якось так вправно мене закрутила й поцілувала. Зрозуміло, глядачі були шоковані. Але в більшому шоці була я. Відстрибнула від Даші і, не поклонившись, втекла зі сцени".

З появою в гурті третьої учасниці стосунки між Анастасією та Дашею потрохи псувалися. Кумейко не подобалося бути в тіні своєї колеги та, як вона вважала, подруги.

" Як з’ясувалося потім, не лише Юра Нікітін (продюсер «NikitA» – прим.ред.) вигадав, що моя рідна душа має стояти посередині, а я повинна піти на задній план, – відверто розповіла Анастасія ведучій Нового каналу в інтерв’ю для її YouTube. – То була подвійна гра. Хоча Даша казала, що це ідея Юри, а Юра – що Дашина."

Згодом дівчата стали не лише екс-колегами, а й екс-подругами. Не спілкуються вони й зараз.