Яна Шемаєва, більш відома як Jerry Heil, є 24-річною українською співачкою і блогером на Youtube. Зараз на неї підписано понад 225 тисяч осіб, а в соціальній мережі Instagram — 190 тис.вона частенько радує своїх шанувальників знімками і зараз зробила те ж саме.

Читайте Знай в Google News!

Вона опублікувала цілих вісім фотографій, на яких позує на березі моря в Одесі. "ОДЕСА, ПОКА! Львів! Завтра у нас з вами зустріч в @smak_zhyttya - пам'ятаєте? Святкування мого Дня (місяця) народження оголошую розпочатим", - написала вона. При цьому, зізналася, що їй не вдалося вибрати якусь одну фотографію з фотосесії, тому запитала у шанувальників, яка сподобалася найбільше.

"На другiй - красиво випливає водичка з п'яти", "Дуже позитивненько вийшло", "Всі фото живі і красиві, Яна, добре, що викладаєш себе такою, яка відчуваєш", "Вже знайшла хто тебе налисо буде стригти?", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Це був мій перший поцілунок з дівчиною": екссолістка Nikita розповіла про стосунки з Астаф'євою.

Як повідомляв "Знай.ua", Макс Барських спіймав "кризу середнього віку" - вирішив закінчити все фінальним акордом.

Знай.ua писав, "Зрозумів, що жити - це круто", - Андре Тан розповів, як перехворів коронавірусом. Про це він повідомив тільки зараз, оскільки раніше побоювався, що це вплине на продажі в його магазинах.