Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим і абсолютно незвичайним чином, створеним спеціально для нового сезону шоу "ТМПУ". А цього разу поділилася з шанувальниками, що захворіла на коронавірус разом з супермоделлю Аллою Костромічовою.

Читайте Знай в Google News!

"Котики! Ми з @alla і @s.nikitiuk трималися, щоб дозняти для вас суперсезон @topmodels_ukraine і... буквально через кілька днів після фіналу (мабуть, на радощах, що протрималися) вирушили на карантин. У нас підтверджений Covid-19, лежимо на самоізоляції і намагаємося згадати як пахне яблучко. Хто в курсі, як скоро повернеться нюх і смаки?",- написала Плакидюк у підписі до фотографії, на якій вона позує в ліжку. Фоловери засмучені цією новиною, Соню підбадьорюють в коментарях і бажають якнайшвидшого одужання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, розкішні груди Соні Плакидюк з "ТМПУ" ледь втрималися у сміливій сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" змінилася до невпізнання.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" перетворилася на солодку Герміону з "Гаррі Поттера", спека зашкалює.