Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу" П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскраве фото в купальнику, а в підписі до нього розповіла про презентацію спільної з Владом Топаловим пісні "часові пояси", яка ще й стала саундтреком до нового сезону тревел-шоу "Орел і Решка".

Читайте Знай в Google News!

"Дааааааа!!!!!! Спасибі! Спасибі вам! У мене завалені всі месенджери коментами і сотнями повідомлень з привітаннями і вдячністю за таку ніжну пісню про кохання. Як же ми з @vladtopalovofficial раді, що вам сподобалося! #ЧАСОВЫЕПОЯСА. Посилання на скачування в профілі. А ще крута новина: тепер наша пісня стане саундтреком #орелирешка @fridaytv. Може, дуетний альбом записати?",- розповіла Регіна в підписі до фото. Фанати в захваті від нового фото зірки, а ще більше від її спільної з чоловіком пісні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.