Знаменитий російський музикант, чоловік української телеведучої Регіни Тодоренко, Влад Топалов, порадував шанувальників яскравим фото зі своєю коханою.

Нове фото з'явилося в профілі в Instagram співака. На селфі подружжя щасливо посміхається під час спільного польоту на вертольоті.

"Друзі мої!!!! Давненько не спілкувалися. Я скучив. Вибачте, закрутився. Доброго вам ранку! Гарного дня і настрою! Удачі, здоров'я та любові!", - пише під фото Топалов.

Пост знаменитості зібрав майже п'ятдесят тисяч лайків і сотні захоплених коментарів. Підписники пишуть, що Влад і Регіна дуже красива пара і бажають їм щасливого сімейного життя.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Розумниця Влад! Дуже цікаво читати Ваші коментарі", "Приємно бачити, що Ви на позитиві!!!", "Шикарна пара, не можу намилуватися, дуже один одному підходите", "Такі круті", "Хлопці, ви класні!!!! Удачі вам у всьому!!!", "Ви чудова пара!!!", "Які класні! Бережіть один одного", "Регіна дуже пощастило з чоловіком та батьком дитини!", "Обожнюю вас. Особливо вас разом!!!", "Які ж ви класні і красиві", - пишуть підписники.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко поділилася з підписниками інформацією про те, хто її надихає.

Довгий час вважалося, що її таємним натхненником став російський співак Влад Топалов. Але на своїй офіційній сторінці в соцмережі Регіна заявила, що на створення своєї власної передачі її підштовхнула жінка. "Музою" і наставником виявилася Марина Могилко - подруга, з якою Тодоренко познайомилася на курсах нью-йоркської академії.

Блогери і зараз підтримують дружні стосунки, знімають спільні вебінари. Часто Марина бере участь у шоу "П'ятниця з Регіною" в ролі американського репортера.

Нагадаємо, Тодоренко показала, як схудла на 18 кіло.

Раніше Знай.uа повідомляв, Регіна Тодоренко порадувала фанатів відмінною новиною і згадала молодість.

Також Знай.uа писав, Регіна Тодоренко похвалилася зворушливим селфі, зізнавшись, що залишила дитину бабусі.