Відома українська співачка, яка вже довго час живе і працює в Росії, Ані Лорак з'явилася в компанії нового залицяльника, співачка в занадто зухвалому вбранні тісно притулилася до чоловіка. Ані неодноразово приписують роман з російським співаком Сергієм Лазарєвим, тепер фанати ворожать, а як же Сергій?

Читайте Знай в Google News!

Цікавий знімок з'явився в Instagram-сторіс Ані Лорак.

Вона свого друга вітає з Днем народження. При цьому, співачка постаралася з привітанням для чоловіка і опублікувала не один знімок, а зробила невеликий колаж. Мабуть, у співачки з ним теплі стосунки, раз Ані витратила час на оригінальне привітання.

Ані Лорак. фото: сторіс Instagram
Ані Лорак. фото: сторіс Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Виявилося, що іменинник - власник мережі готелів в Греції Іліас Кокотос. Швидше за все, цього літа ані зі своєю донькою Софією відпочивала саме в його готелі. Там співачка оселилася в розкішному готелі, відпочивала на яхті і грала в гольф.

Ані Лорак з донькою Софією. фото: Instagram
Ані Лорак з донькою Софією. фото: Instagram

Після розлучення з колишнім чоловіком Муратом шанувальники співачки всі чекають, коли ж вона знову зустріне кохання і бажають їй цього разу гідного супутника. Спочатку здавалося, що кращої партії, ніж Сергій Лазарєв, їй не знайти. Та й пара підігрівала ці чутки, часто з'являючись разом і роблячи знімки обіймаючи одни одного.

Однак, нещодавно в ЗМІ заговорили, що Ані стала зустрічатися з саунд-продюсером Єгором Глібом. Ані навіть кілька разів викладала їх спільний знімок. Однак, щось новини про їхній роман давно не з'являлися. Так що цілком можливо, що Ані з грецьким бізнесменом пов'язує не тільки дружба, але і щось більше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Лорак в латексному плащі віддалася осені сповна: "Кохаю".

Як повідомляв Знай.uа, юна онучка Боярського грайливо розстебнула сорочку і видала, що думає дідусь: "Зацінив".

Знай.uа писав, молодого коханого Ані Лорак жорстко висміяли в мережі: "Єгор, зліз зі стелі".