Зірка гумористичної телепередачі" Квартал 95" та "Жіночий Квартал " Олена Кравець нещодавно перенесла коронавірус. Однак вона вже повернулася у форму і привела себе в порядок після важкого захворювання, про що свідчать фото в її Instagram.

На новій фотографії, якою Олена поділилася зі своїми фоловерами, вона позує в короткій сукні, що віддалено нагадує шкільну форму, з білим комірцем. Образ артистка доповнила чорними колготками і туфлями на підборах. "Дівчинка ♥️", - лаконічно підписала свою фотографію знаменитість.

У коментарях шанувальники оцінили, як у свої 43 роки Кравець примудряється виглядати, як сором'язлива і мила дівчинка - підліток. Ймовірно, за все слід дякувати порівну генетику, догляд за собою і артистизм Кравець. "Школярка", "така юна", "класно виглядаєш, Оленка", — писали шанувальники під фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадавши, секс-символ "голосу " і" танців з зірками " гравав з блондинкою - кожна б не встояла.

Як повідомляв Знай. ua, у " Дизель Шоу "жорстко познущалися над колегами Зеленського, що йдуть у політику:"що попало".

Також Знай. ua писав, що спекотна " Міс Україна "подарувала свій 13-й розмір на ювілей"Дизель шоу".