Український співак, народний артист Олександр Пономарьов співає, здається, стільки, скільки існує український шоу-бізнес. Зараз йому 47 років, проте артист продовжує бути чарівним і привабливим для публіки, особливо для жінок. Однак у юні роки Пономарьов не відмовлялвся побешкетувати. А тепер, коли пройшли роки, артист зізнався, як косячив у школі і за що йому соромно перед своїм класним керівником.

Читайте Знай в Google News!

На церемонії Global Teacher Prize Ukraine 2020 Пономарьов розповів, що зараз підтримує контакт зі своїм класним керівником через соцмережі, йдеться у програмі Каті Осадчої "Світське життя".

І зізнався, що в шкільні роки його поведінка була далекою від ідеальною — Олександр Пономарьов згадав витівки, за які йому трохи соромно перед вчителями навіть зараз.

"Класний керівник - викладач хімії Іосифа Йосипівна. Підтримуємо зв’язок, дружимо в соціальних мережах. У школі був хорошистом, поведінка була не дуже. Я таке робив - голкою між передніми зубами дірочку, щоб цвиркати водою непомітно. Така дуристика була в голові, що мама не балуйся", - пригадує артист.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Його син вчиться ще краще за нього, але хвилює, що немає виховання вулицею, оскільки гаджети заполонили сучасних школярів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Пономарьов В обіймах Могилевської і Білик зробив "щиросерде визнання": "чверть століття цим відносинам".

Як повідомляв портал Знай.ua , Пономарьов показав архівні кадри з легендарним Івасюком: батько хітів Ротару піднімав зали.

Також портал Знай.ua писав, що Пономарьов дотепно привітав усіх Олександрів з днем Ангела: "Часто бувають непоганими".