Як виявилося, коментарі користувачів мережі багато чого вирішують. Під новинами часто з'являються думки про те, як же сильно їм набридла та чи інша зірка шоу-бізнесу. Спеціально для наших читачів ми зібрали список з таких "зірок".

Читайте Знай в Google News!

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Настя Каменських

Українська виконавиця часто публікує фотографії в соціальних мережах, які стають приводом для новин. Каменських любить демонструвати безсоромні фотографії, і це подобається не всім її фанам.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Ксенія Собчак, фото - https://www.instagram.com/xenia_sobchak/
Ксенія Собчак, фото - https://www.instagram.com/xenia_sobchak/

Ксенія Собчак

Обличчя Собчак регулярно показують на телеекранах, а деякий час тому російська журналістка вирішила підкорити і інтернет. Вона постійно фігурує в скандалах або робить неоднозначні висловлювання, від чого публіка вже втомилася.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Ані Лорак

Після того, як артистка покинула Україну і перебралася в Росію, деякі шанувальники кардинально змінили до неї ставлення. А незабаром після розлучення з бізнесменом Лорак стала щодня з'являтися в ЗМІ і інтригувати новими стосунками з молодим продюсером.

Регіна Тодоренко, фото - https://www.instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, фото - https://www.instagram.com/reginatodorenko/

Регіна Тодоренко

Була янголом у плоті до скандального коментаря про домашнє насильство в сім'ях. Тепер же частина аудиторії втратила до неї довіру і без жодного інтересу ставиться до новин з життя Тодоренко.

Варто також нагадати нашим читачам, що Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел и Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня показала яскраве фото з ковзанки, на якому вона разом з партнером займається фігурним катанням в рамках проєкту "Льодовиковий період".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Топалов випадково засвітив те, що бачила тільки Тодоренко, всі дивляться на штани.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Тодоренко Топалов видав найінтимніші подробиці їх сім'ї.

Знай.uа писав, Світлана Тарабарова показала першу зустріч сина і новонародженої донечки, сльози на очах.