Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу пікантне фото, а в підписі до нього розповіла про особистого гінеколога, з яким підтримує жіноче здоров'я. Як видно, на новому знімку Слава позує в спокусливій чорній білизні з корсетом і панчохами, а в руках тримає табличку з написом: "Шукаю господаря".

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Камінська написала: "Медицина – наука неточна, ми всі з вами про це знаємо. Ніхто не застрахований від помилок і сумнівних діагнозів. Поки я не зустріла @dr_kukina, мій стандартний "обхід" складався з декількох кабінетів, а доктора, до речі, цього дуже не люблять. Ну ось звикла перевіряти ще раз і не довіряти, і нічого не могла з цим вдіяти. На другому візиті до Галини Олександрівни пісочний годинник перекинувся. Вона пояснила мені настільки ясно і по-людськи, простою мирською мовою, що я відразу видалила з телефонної книги номери інших гінекологів. Всі мої подружки, куми, родичі були відразу ж направлені по одному маршруту: прямо до @dr_kukina. Жіноче здоров'я довіряю тільки їй. І своє, і подружок, і Вам рекомендую. Я особисто знаю, скількох дівчат вона вберегла від непотрібних операцій і неправильних протоколів лікування, рахунок там на десятки".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.