Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліліана часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі результати незвичайної сімейної фотосесії, в якій вона з'явилася разом з чоловіком-хореографом і маленьким сином. А в підписі до публікації красуня поділилася секретами виховання дитини.

Читайте Знай в Google News!

"Про виховання сина... Принцип - з народження ставитися до нього як до особистості зі своїм характером і емоціями, правом свободи вибору і мріями, виходячи з його дитячого життя. Ми з ним майже ніколи не» сюсюкаємося", намагаємося спілкуватися як з дорослою людиною. Чи не ламати, бути його провідником (а не вихователем) у доросле життя. Хочеться, щоб малюк усвідомлював свій вибір і відповідальність за нього. Вчимося контролювати свої емоції і не вихлюпувати свій гнів, поганий настрій на дитину. Більше говорити і пояснювати, особливо, якщо щось радимо або забороняємо. Я, до речі, почала це робити (розмовляти) ще коли він був у мене в животику.

Намагаємося будувати довірчі відносини з дитиною. Для мене днями була велика нагорода, коли син зізнався, що він взяв телефон без дозволу. Ми разом обговорили ситуацію і зробили висновки на майбутнє. А ще днями син сам захотів подарувати мені букет квітів. Ми були в магазині, він покликав до себе тата і шепнув йому на вушко: "Тату, давай купимо мамі букет?". Зізнався в коханні і зворушив до сліз. Здорово, коли в родині росте справжній чоловік. А які у вас принципи виховання?",- написала Ліліана в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма з красунею-дружиною відсвяткували "чавунне" весілля, справжня романтична казка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма розкрив, як дружина йому догоджає вдома.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма показав гарячі фото з красунею-дружиною.