Телеведуча Наталія Мосейчук, будучи на церемонії Global Teacher Prize Ukraine 2020 в ефірі шоу "Світське життя" поділилася з українцями та Катериною Осадчою, особисто, про те, як склалася доля її старшого сина, який вступив до закордонного університету, але проходячи навчання онлайн з України через пандемію коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Наталію радує факт, що син знаходиться зараз поруч з нею. Він навчається одночасно у двох вузах:у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана та Кельнському університеті — онлайн. До карантину він проходив навчання у Відні, столиці Австрії.

До того ж, зараз він пішов працювати економістом-аудитором і має більше терпіння і стійкої психіки, як у юнака, ніж у Наталії Мосейчук. На питання про те, які оцінки приносить її молодший син, який навчається в третьому класі, телеведуча відповіла: "Він говорить тільки про класні оцінки, приніс 11 з математики. А про погані оцінки він не говорить, очікую спiвбесiд з учителем".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Мосейчук вдячна своєму старшому синові Антону за те, що він взяв основну частину освітнього карантинного процесу. "І якби не Антон, очевидно, у мене нервів б уже не було", - додала телеведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лорак у зухвалому вбранні прилипла до нового залицяльника: "А як же Лазарєв?"

Як повідомляв "Знай.ua", подружка Зеленського з "Квартал 95" Кравець знову стала дівчинкою: “Школярка”

Знай.ua писав, колишня "віагрянка" Джанабаєва спустила сукню з плечей і розкрила головний секрет. Цього разу зіркова красуня показала чарівне фото, на якому зображена у своєму будинку, а в підписі зізналася, без чого не виходить з дому.