Всесвітньо відома модель Кім Кардашьян приєдналася до загальновірменському руху і пожертвувала мільйон доларів на підтримку Нагірного Карабаху, навколо якого розгорівся військовий конфлікт. Кім закликала всіх підтримати благодійну акцію.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Кім в мережі Instagram.

"Мої думки і молитви з хоробрими чоловіками, жінками і дітьми. Я хочу, щоб всі пам'ятали, що, незважаючи на відстані, що розділяють нас, ми не обмежені кордонами і є однією глобальною вірменською нацією", — заявила Кім.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Модель попросила підписників опублікувати її пост у своїх соцмережах або перевести на підтримку Карабаху один долар. Ці гроші підуть на продовольство, житло і ліки постраждалим жителям регіону. Акцію також підхопив вірменський музикант і лідер гурту System of a Down Серж Танкян.

За конфліктом в Карабасі також стежать азербайджанські артисти. Народний артист Азербайджану Емін Агаларов разом з партнерами і друзями зібрав 1 млн манат (приблизно 17 млн грн) до Фонду допомоги Збройних сил країни. Свою підтримку висловив Азербайджанський оперний співак Юсиф Ейвазов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, перемир'я між Вірменією та Азербайджаном, щось пішло не за планом.

Як повідомляв Знай.uа, Нагірний Карабах спатиме спокійно: Азербайджан і Вірменія досягли перемир'я.

Знай.uа писав, Вірменія пустила снаряди по Азербайджану посеред ночі, один з них дивом не розірвався.