Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку милим фото з молодшою донькою Тільдою, батьком якої, за чутками, є німецький рокер Тілль Ліндеманн. Схоже, Світлана з дітьми вирушила на відпочинок, адже на новому знімку вона з донькою позують в пляжних образах.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Світлана і Тільда відображені в цікавій пляжній локації. На прогулянку зірка вийшла у вільній коричневій накидці, крізь яку просвічується леопардовий купальник. На її ногах темні шльопанці, волосся недбало укладені, а на очах темні окуляри. Малятко ж позує у квітчастому платтячку, на ній теж сонцезахисні окуляри, так що обличчя майже не видно. У підписі до фотографії Лобода написала: "Немає любові більш безумовної, ніж любов матері до своєї дитини". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її і Тільду завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.