Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліліана часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі результати незвичайної фотосесії, в якій з'явилася в незвичайному образі, а в підписі до публікації звернулася до дівчат.

Читайте Знай в Google News!

"Пост для нас, дівчаток. Але хлопчики теж можуть почитати. Хочу нагадати в цю прекрасну неділю, як важливо цінувати і любити себе. ♥️ Як ми відчуваємо себе, так і сприймає нас навколишній світ. На цілому білому світі не знайти такий як ви, кожна з нас унікальна. ♥️ Давайте прислухатися до свого серця і внутрішнього голосу - там є всі відповіді. Якщо можна щось поміняти - міняйте. А якщо це не в ваших силах, то прийняти і йти далі. У кожного свій вибір, і ніхто не може і не має право Вам його нав'язувати. Читати, дивитися і аналізувати лише те, що відгукується в душі і наповнює любов'ю.♥️ Всім любові♥️ обійняла", - написала Ліліана Яма.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще