Белкаліс Марленіс Альманзар, відома під псевдонімом Cardi B — американська реп-виконавиця, авторка пісень, телевізійна та інтернет зірка. Знаменитість надто епатажна і вміє дивувати свою аудиторію.

Читайте Знай в Google News!

Карді Бі, як колишня стриптизерка, вміє створювати навколо себе свято. Реп-артистка відзначила 28-річчя в Лас-Вегасі і наштовхала за маму, тата і половину гостей вечірки. Екс-чоловік-Оффсет-розщедрився на Роллс-Ройс.

"28 .... Дякую за все кохання ... Більше фотографій розміщуватиму пізніше !!", - лаконічно підписала зірка дві фото у розкішній сукні ще до початку гучної і спекотної вечірки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Очевидно, що Карді від подарунка і розтанула. Схоже, вона пробачила невірного батька своєї дитини. Віддячила і душею, і тілом - у розпалі вечора навіть прилягла на нього.

В кінці тусовки вони вже цілувалися як пара. Але це не точно. На відео видно, як стриптизерка залізла на чоловіка верхи і танцює, потрушуючи апетитними сідницями, забувши про образи. Похмілля пройде, а образи можуть залишитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, колега Дорофєєвої Позитив підчепив болячку під час "Танців з зірками": "До останнього сподівався...."

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Тодоренко Топалов видав найінтимніші подробиці їх сім'ї.

Знай.uа писав, Світлана Тарабарова показала першу зустріч сина і новонародженої донечки, сльози на очах.