Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний кадр, зроблений на тлі озера і мальовничої осінньої природи, вибравшись на прогулянку всією дружною сім'єю разом з красунею-дружиною Вікторією і їх 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як крихітку Ліззі.

Так, артист приміряв сірий спортивний костюм, кривляючись на камеру і пожартувавши, що насправді його "розморило". При цьому Юрій зробив вигляд, ніби намагається виглядати серйозно, що додало образу більшої комічності.

РозмоРИЛО... )))

Фолловери засипали Юрія компліментами: "Юра ти 🔥агонь🔥👍🤣", "Суцільний позитив😄", "Коли побачив 2020👍🤣", "Шикарний😍🔥", "Капець серйозний)", "Я б сказав, що краще підходить для даного фото - Вштирило😂😂😂😂", "Все-одно гаррррний 🤣🤣🤣", "Юра ви як завжди😋".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач виставив кумедне селфі, примірявши у закуліссі однієї зі зйомок незвичайний аксесуар - традиційну грузинську кепку, в народі іменовану "аеродромом", одну з численних різновидів flat сар.

Так, артист вирішив ненадовго змінити національність, навіть жартівливо замінивши прізвище з Ткача на Ткачідзе, а шанувальники підказали шоумену, що він може бути ще й Ткачішвілі, Ткачіані, Ткачінава або Ткачуа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше