Фіналістка російського шоу "Холостяк" Ліза Адаменко у книзі"Закрила" розповіла про своє дитинство, становлення як моделі, а також скандальне заміжжя з російським мільярдером Валентином Івановим. Дівчина почала з ним зустрічатися, коли їй було 16 років, а чоловікові 54 роки.

Читайте Знай в Google News!

Шлюб з главою "Лукойлу" був одним з найважчих періодів в житті Лізи: за рік спільного життя замість щастя Адаменко постійно терпіла побої, придбала наркотичну залежність і розхитану психіку.

Цілу главу в книзі вона присвятила розповіді про свій шлюб. Починалось все, як у казці - знаки уваги Валентин Іванов почав подавати, коли Лізі було 13 років. Він зустрів її в Сінгапурі на одній з вечірок - і закохався. За словами Адаменко, Іванов не знав, скільки їй точно років, а виглядала вона набагато старше свого віку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він зізнався їй в симпатії тут же. Далі чоловік став красиво доглядати за дівчиною: дорогі подарунки, вечері, квіти, які не вміщалися в руки — Ліза насторожено ставилася до кавалера, тому що чула, що подібні презенти він робив і іншим моделям теж.

Після Сінгапуру Ліза повернулася до Москви. З Валентином вона підтримувала стосунки по листуванню. Вони не бачилися рік, а потім несподівано зустрілися в Токіо, куди Адаменко прилетіла знову ж по роботі. Саме в японській столиці Валентин зробив пропозицію 14-річній Лізі, а та відмовилася.

"Мені не прийшло нічого кращого, як запропонувати йому залишитися друзями. На що Валентин гірко сказав: "Та навіщо мені такі друзі, як ти". Повернувся і пішов". Ми не бачилися два роки", - пише вона.

Зрештою через декілька років дівчина таки розтанула від дорогих і незвичайних подарунків багатія і погодилась на стосунки. У них було навіть весілля. Але стосунки чим далі, тим ставали гіршими. Чоловік в роках дозволяв собі бити зовсім юну дівчинку.

"Ми викликали таксі, і наша моторошна сварка продовжилася вже в машині. Він замахнувся на мене, а я щосили била його по обличчю туфлями на підборах, до яких були приклеєні величезні Стрази. Цими стразами я розсікла йому обличчя, а він мені відповів…»

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Холостяка" збила людину на смерть і зникла, а одружений коханець відрікся від неї.

Як повідомляв портал Знай.ua, російський актор Михайло Єфремов вирішив особисто подати скаргу на свій вирок

Також Знай. ua писав, що маленька красуня з Нігерії підросла, колишню крихітку не впізнати.