Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу"Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня показала спекотне фото в спокусливому образі, а в підписі до публікації запропонувала фанатам пограти.

Читайте Знай в Google News!

"Конкурс. Давайте трохи пограємо. Мета - вгадати, де я. Хто перший впорається із завданням, отримає від мене подарунки. Нарешті відпочинок, я прилітала в дивовижне, красиве місце. І хочу, щоб Ви сказали, куди саме? Потрібно написати країну і місто ‼️ Але! Якщо хтось вгадає і назва готелю (він один з популярних в даному регіоні, то першість віддам цій людині). Пишіть ваші варіанти в коментарях. Всім удачі", - написала Даша в підписі до фото. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування в прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дані.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.