Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, в цей раз красуня показала кілька кадрів з серії "до і після" – вона виклала кілька дитячих знімків і розповіла про свої комплекси.

"Змінюємося ми – змінюється світ навколо нас! Вдома знайшла ці милі фотографії з дитинства. Але, це зараз вони мені здаються милими. А раніше були комплекси, невпевненість, адже певні дитячі переживання впливають на нас сьогоднішніх. Я вважаю, що дуже добре, коли з роками ми починаємо боротися з тим, що нам не подобається, змінювати свій світогляд, внутрішній світ і навіть зовнішній, якщо від цього залежить наше душевне благополуччя. Будьте такими, як вам подобається, не комусь, а саме вам! Сьогодні, я Даша, мені 24, з тими ж довірливими дитячими очима, але вже із зовсім іншими думками. Сьогодні я майже навчилася любити себе і кажу: «Прощайте комплекси і образи». А ви дуже змінилися з дитинства? Зберігайте старі альбоми?", - Даша написала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.