Наташка Горова-20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Цього разу Наташка показала милі фото, на яких вони зображена, очевидно, за містом, на ній кокетливий наряд. А в підписі до публікації Наташка поділилася потаємним.

Читайте Знай в Google News!

"У моєму житті всього 2 стани: я або люблю себе, або моторошно комплексую. моя позиція така, що потрібно любити себе, свою зовнішність. Адже кожен з нас унікальний від народження. Але чому я не можу перестати порівнювати себе з іншими і думати про те, що купа дівчат красивіше мене? Але не можу не поділитися з вами тим, що мені сказав одного разу Руся, коли ми в черговий раз обговорювали мої комплекси: "Послухай, ті дівчата, які в Instagram – вони всі рано встають і роблять купа ритуалів, щоб бути красивими – наносять купу косметики і вибирають гарний ракурс, щоб отримати свої лайки. Ти ж встаєш, вмиваєшся і все. І ти красивіше у багато разів. Це тобі пощастило, зрозуміло?". І на обличчі моєму залишилася широка посмішка. Дуже важливо, щоб поруч була людина, яка не вганяє в вас комплекси, а навпаки – підтримує", - написала Наташка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.