Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала результати фотосесії в стильних і відвертих обновках.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Альона позує в різних темних нарядах, які ледь прикривають її пружне тіло. Так, на одному зі знімків модель відображена за обіднім столом, на ній коротенька спідниця, яку вона трохи задерла, і вузький чорний топ, зав'язаний вузликом на грудях. На ще декількох знімках вона позує в брючному костюмі, який прикрив груди і попу, але оголив живіт. У підписі до фото Омович написала: "Привіт! 1/2/3/4? Я знову з їжею на фото, допоможіть вибрати найкращий знімок в образах від @my_ray_ua. Нова осіння колекція така стильна і затишна". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Українська Кардашьян порадувала новим відео.