Відомий російський виконавець, актор і танцов Владислав Топалов в 2018 році одружився на українській телеведучій Регіні Тодоренко. У них народився син 5 грудня того ж року, якого назвали Михайлом. А зараз він опублікував чорно-біле фото з дитиною і його дружиною в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Він вирішив висловитися на тему, ким є рідна душа. І на його думку, це той, у кого є ключі від наших замків, і до чиїх замків підходять наші ключі. "Коли ми відчуваємо себе настільки в безпеці, що можемо відкрити наші замки, тоді наші самі справжні "я" виходять назустріч один одному, і ми можемо бути повністю і щиро тими, хто ми є. Тоді нас люблять такими, якими ми є, а не такими, якими ми намагаємося бути. Кожен відкриває кращі сторони іншого", - написав Топалов.

І додав, що завдяки цій людині, незважаючи на те, що змушує нас страждати, ми здатні відчути благополуччя. Також рідна душа вміє розділяти найглибші устремління і напрямок нашого обраного руху.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У вас розкривається справжнє життя, якщо поруч з вами знаходиться рідна душа. І Влад виділив лише Регіну з сином і назвав їх рідними душами. "На жаль, Михайло, судячи з фото, максимально не згоден з усім, що відбувається в його житті. В принципі, як і його батько", — додав Виконавець.

Однак у дитини зовсім інший шлях, першими "ступенями" на шляху якого і є його батьки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова зворушила "лляним" весіллям з красенем-чоловіком, сказала "так" 4 роки тому

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська вразила архівами з юною Саніною, українці не вірять очам: "Еліксир молодості?"

Знай.ua писав, Кароль вразила чоловіків у саме серце стрункими ніжками: розріз сукні видав всю красу