В українському ТБ-просторі минулого року "Новий Канал" здійснив справжній переворот, коли випустив молодіжний трилер "Перші ластівки", який піднімав важливі теми і проблеми сучасних підлітків.

Читайте Знай в Google News!

У підсумку серіал заробив десятки професійних нагород, позитивних відгуків і мільйони переглядів. Однак головним досягненням проекту вважаються тисячі врятованих життів. Співпраця "Нового каналу" з Національною гарячою лінією "Ла Страда" дозволила отримати підтримку і реальну допомогу реальним підліткам, які опинилися у важких життєвих ситуаціях.

Олена Кривуляк, яка виступає координатором Національної гарячої лінії "Ла Страда-Україна", розповіла, що завдяки транслюванню їхніх контактів кілька десятків тисяч підлітків з різних країн зуміли виговоритися і отримати реальну підтримку.

Перші ластівки, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Завдяки співпраці з Новим каналом ми збільшили години роботи Національної дитячої гарячої лінії, а також штат консультантів, щоб ще більша кількість підлітків та молоді змогли отримати підтримку тоді, коли їм це необхідно", — поділилася вона.

Незважаючи на те, що в другому сезоні серіал опинився у форматі антології, розповідаючи зовсім іншу історію, в ньому знову піднімуться гострі соціальні проблеми, тому співпраця "Нового каналу" з Національною гарячою лінією "Ла Страда-Україна" триває.

Сценарист і шоураннер серіалу Євген Тунік поділився тим, що "Перші ластівки. Zалежні" більш зухвалий, дорослий і гострий проект. Серед обговорюваних тем можна виділити безпеку в соціальних мережах, відносини батьків і дітей, сексуальне і домашнє насильство, булінг з боку однолітків і торгівля власним тілом. Крім того, провідною темою буде будь — яка з залежностей-наркотична, сексуальна, денажна та інші.

Перші ластівки, фото: Новий Канал

Прем'єра серіалу відбудеться вже в грудні 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Прийшов час", - Настя Каменських показала, як виросли її малюки, копія матусі

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-модель Ана Чері в бікіні-невидимці дозволила пускати слинки на соковиті сідниці

Знай.ua писав, зірка "Школи" Анна Трінчер у золотому запорожці заспівала про колишнього: "Дитинко, не поспішай"