Влада Роговенко, яка відома завдяки участі "Від пацанки до панянки" і "Супермоделі по-українськи" на "Новому каналі", розповіла про страшний момент, який їй довелося пережити під час пологів. Вона здійснила головну мрію і вперше стала мамою.

Читайте Знай в Google News!

Це сталося п'ятого жовтня в одному з пологових будинків Дніпра. Вона народила хлопчика, якого назвали Марком. Влада приїхала в пологовий будинок всього за кілька годин до пологів, а більшу частину сутичок і зовсім проспала.

Все пішло не за планом під час пологів, коли вона відчула сутички в повній мірі і кричала на всіх навколо. "Потім попросила епідуральну анестезію, біль був нестерпним. 5 хвилин я не відчувала взагалі нічого, просто хотіла спати. Мене підключили до апарату КТГ, щоб перевірити серцебиття дитини, переконатися, що з малюком все в порядку", — заявила вона.

Влада Роговенко, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Через хвилин 30-40 апарат видавав звуки, а за показниками було ясно, що дитині не вистачає кисню. До неї в палату збіглися чоловік сім, запитали, чи готова вона до пологів і почали задирати їй ноги. Вона сказала, що спробує.

Вона відмовилася від кесаревого розтину, коли під час епідуральної анестезії Влада втратила чутливість. Але учасниця "Від пацанки до панянки" відмовилася і сказала, що спробує народити самостійно.

"Думала, що задихнуся! Мені страшенно не вистачало повітря, часу на задишку зовсім не було, говорили тужитися швидше... Мені було настільки погано, що словами не передати. З шостої потуги у мене нарешті все вийшло. І вже через 30 секунд я почула крик сина", — поділилася Влада Роговенко.

Влада Роговенко, фото: Новий Канал

Коли він був у неї на руках, весь біль і страх пішли і вона сказала синові, як сильно його чекала, пообіцявши ніколи не дати Марка в образу. Після чого, пролежала з ним кілька годин і досі не може повірити, що це відбувається з нею

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Прийшов час", - Настя Каменських показала, як виросли її малюки, копія матусі

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-модель Ана Чері в бікіні-невидимці дозволила пускати слинки на соковиті сідниці

Знай.ua писав, зірка "Школи" Анна Трінчер у золотому запорожці заспівала про колишнього: "Дитинко, не поспішай"