Суддя шоу "Хто зверху?" і ведучий реаліті "Екси" на "Новому каналі" Олександр Педан романтично привітав свою дружину з 17-річчям шлюбу. Він зізнається, що не помітив, як пролетіло стільки часу, адже переживають зараз досить прикольні часи повного взаєморозуміння і підтримки.

Читайте Знай в Google News!

Найбільшим надбанням за 17 років шлюбу Педан вважає їх дітей: 15-річну дочку Леру і трирічного Марка. Але і те, що їм вдалося зберегти палкі почуття. "Все, що роблю останнім часом, моя робота – і медійна, і не тільки – для сім'ї, а не для себе. Ті роки, коли працював для себе, залишилися десь до 30. Тепер сім'я мене надихає не зупинятися, пробувати нові формати, ставити собі серйозні цілі", — заявив телеведучий.

Сім'я Педан, фото: Новий Канал

Тому вирішив подякувати своїй дружині Інні польотом на вертольоті над Києвом. Їх супроводжувала їх старша дочка Лера, яка робила фотографії щасливих батьків. Залишається лише приєднатися до привітань і побажати їм ще більше щасливих спільних років.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Прийшов час", - Настя Каменських показала, як виросли її малюки, копія матусі

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-модель Ана Чері в бікіні-невидимці дозволила пускати слинки на соковиті сідниці. Дівчина разом з чоловіком і величезною компанією подружок вирушила на довгоочікувані канікули, відвідавши Райські Мальдіви.

Знай.ua писав, зірка "Школи" Анна Трінчер у золотому запорожці заспівала про колишнього: "Дитинко, не поспішай"