У понеділок, 13 жовтня, стало відомо про те, що в Москві у віці 82 років помер талановитий художник Олександр Панкін. Про це повідомили в галереї pop/off/art.

"З сумом повідомляємо вам, що 12 жовтня на 83-му році життя помер класик вітчизняного мистецтва, один з представників "іншого мистецтва" Олександр Панкін", - йдеться в заяву.

Варто уточнити, що Панкін народився 27 березня 1938 року в Москві. У 1963 році він закінчив Московський архітектурний інститут, де почав займатися образотворчим мистецтвом. Широкій громадськості художник відомий як творець власної версії абстракціонізму.

Олександр Панін, фото Openklub
Олександр Панін, фото Openklub

У Олександра відбулося більше 30 персональних виставок, у тому числі в Московському музеї сучасного мистецтва. Його роботи знаходяться в зборах Третьяковської галереї, Російського музею, а також у декількох регіональних музеях Росії, вітчизняних і зарубіжних приватних зібраннях, зазначили в галереї.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, режисер, кінодраматург і письменник Олег Осетинський помер 28 вересня у віці 83 років. Він називав себе гуру "Акваріума" і "Зоопарку" на початку їх творчого шляху. Його донька, піаністка Поліна Осетинська розповіла, що причиною смерті стала відмова одного з внутрішніх органів.

Як повідомляв портал Знай.uа, російський актор Микита Логінов помер від серцевого нападу на 57-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що мама "Рембо" Сильвестра Сталлоне померла трохи не доживши до 100-річчя.