Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі яскраві фото з відпочинку в сонячній Туреччині.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Леся позує в цікавій локації - вона стоїть в оточенні густої екзотичної зелені. На прогулянку красуня вийшла в широких смугастих штанях і блакитній футболці, а на її голові кокетливий капелюшок. Волосся зірки розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до публікації Нікітюк написала: "My look of the day. Обожнюю жовтий, зелений, синій і чорний колір, а який любиш ти? Майка @samashila.store". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучої, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.