21-річна українська актриса і блогер Ірина Кудашова, відома завдяки головній ролі в серіалі "Школа" на телеканалі "1+1", відсвяткувала своє повноліття влаштувавши вечірку #PinkSparkleParty, головним відтінком і настроєм якої став рожевий колір.

Читайте Знай в Google News!

Її прийшли привітати багато українських виконавців і блогерів. Серед них можна виділити Alyona Alyona, Jerry Heil, Леру Дідковську з Open Kids, Артема Пивоварова, Дядю Жору, Сашу Кузьменко, Арті Живченко та багатьох інших.

Колеги по знімальному майданчику серіалу "Школа" не залишилися осторонь і теж приєдналися до привітаннями. Вероніка Лук'яненко, Олег Виговський, Анна Трінчер і Маша Кондратенко привітали Ірину Кудашову.

Iрина Кудашова, фото: 1+1

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сама дівчина заявила, що рожевий є її улюбленим кольором, тому вона вирішила не ходити далеко і зупинитися на ідеї pink party. "Як справжня дівчинка на святі мені хотілося відчути себе справжньою принцесою. Тому навколо було дуже ніжно і по-дівочі. Повноліття - це нова сходинка дорослішання і новий життєвий етап", - розповіла юна актриса.

І поділилася, що відчуває себе в душі на 17 років, проте настав час серйозних і самостійних рішень, адже раніше вона завжди боялася дорослішання і завжди хотіла залишатися в ніжному віці.

За 21 рік Кудашова встигла знятися в "Школі", "Євродиректорі", "У чорній, чорній кімнаті", "Київській зірці" та інших українських серіалах.

Ірина Кудашова, фото: 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова зворушила "лляним" весіллям з красенем-чоловіком, сказала "так" 4 роки тому

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська вразила архівами з юною Саніною, українці не вірять очам: "Еліксир молодості?"

Знай.ua писав, Кароль вразила чоловіків у саме серце стрункими ніжками: розріз сукні видав всю красу