Старі казки були перероблені на новий лад - в традиціях повної толерантності в недавно випущеній книзі в Угорщині. Автори були здивовані, так як перший тираж в 1500 примірників розпродали відразу ж після появи на прилавках книжкових магазинів. Про це повідомило видання Time.

Читайте Знай в Google News!

Друга партія зовсім скоро буде надрукована в Кількість 15 тисяч книг. Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що їхня держава є толерантною і терпимою, коли справа стосується гомосексуальності. "Але всьому є межа, і ось що я думаю: залиште наших дітей у спокої", — доповнив він.

Всього до збірки увійшло 17 оповідань, що описують персонажів різної статі і походження, тому Попелюшка стала смаглявим хлопцем-геєм, а Білосніжка — з темним волоссям. З Посейдоном бореться трансгендерна людина, а казковий олень заперечує традиційний поділ на жінок і чоловіків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мета авторів була в створенні більш різноманітної дитячої літератури і їм не подобаються звинувачення у шкоді дітям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянин без ніг просить допомоги в метро, всі обходять стороною: "Кладу плитку". В руках у нього табличка, на якій вказано номер телефону та пропозицію послуги з укладання плитки та ламінату, а також мета — збір коштів на операцію.

Як повідомляв "Знай.ua", в густих лісах на Тернопільщині пропав чоловік з кошиком-обожнює гриби. Дружина повідомила про зникнення чоловіка близько 2 години ночі 11 жовтня.

Знай.ua писав, альпіністка з Франківська підняла символ міста на десятки вершин: "З гордістю несу цей прапор"