Ксенія Мішина - героїня романтичного реаліті "Холостячка", яке стартує на телеканалі СТБ 23 жовтня.

Щоп'ятниці о 19:00 глядачі зможуть спостерігати за знайомством Ксенії з 15 учасниками, їхніми побаченнями, розмовами на особисті теми, можливо, навіть сварками та іншими перипетіями на проєкті.

Всі ці чоловіки заповнили анкети на сайті каналу і пройшли кастинг. Кожен з них хороший по-своєму. Ксюші доведеться зробити нелегкий вибір.

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

Сама ж Холостячка зізналася, що буде гранично відвертою на проєкті. Вона вірить, що це шанс зустріти свою людину, відчути її.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я вирішила для себе, що проживу певний шлях, пройду його. Я роблю це максимально щиро і відверто, тому що в іншому випадку я не бачу себе в подібному форматі", - поділилася Мішина на одному з побачень з учасниками. Тоді на зйомці були присутні і журналісти.

Розкривати свої особисті таємниці, бороти страхи, щось вигадувати, хитрувати доведеться учасникам - чоловікам. Їм доведеться думати над тим, як зачаровувати Ксюшу, які подарунки їй підносити, коли і яким чином, влаштовувати сюрпризи, побачення.

Що ж даруватимуть хлопці? Звичайно ж, пісні і вірші власного твору, різні букети квітів. Причому, вони не можуть просто виїхати і купити те, що їм хочеться для Ксенії. Є певні правила і обмеження, про які більш детально розкажуть в перших випусках реаліті. Як мінімум, чоловіки позбавлені мобільних телефонів.

"Є магазин біля будинку (де проживають всі учасники - ред.), і нас іноді відпускають туди в масках. Там є продавчиня Валя, а у Валі є телефон мобільний, сир і ковбаса. Я користуюся цим всім. На щастя, у мене є асистентка в Києві, і я можу їй за ці 4 хвилини (там у Валі якийсь дуже дорогий зв'язок, вона просить не розмовляти довго) терміново зробити замовлення", - поділився один з учасників.

Ось так і з'являлися подарунки для героїні.

"Багато в чому допомагають режисери і сценаристи, щоб організувати побачення, яке ми хочемо, але, дійсно, часто доводиться вдаватися до своїх методів: діставати телефон, замовляти і домовлятися, щоб кудись щось привезли. Завжди бути в тонусі", - додав інший учасник.

Комусь доводилося імпровізувати і реагувати на ситуацію моментально.

"Помічниці у мене немає, - зізнався один з учасників. - Я просив квіти у наших журналістів, але отримав відмову. Я дуже засмутився, тому що довелося б з порожніми руками приїхати на побачення. У нас перше повноцінне побачення. Ми їхали по трасі, і я побачив квітковий магазин, водієві відразу сказав: "Гальмуй". Інакше можливості взагалі немає. Зробили букет. Так і живемо".

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

"Мій подарунок не доїхав ще, - зазначив інший чоловік. - Дійсно, дуже часто деякі моменти зриваються. Ти хочеш якось здивувати, а руки зв'язані, немає телефонів. Нам допомагають журналісти, сценаристи реалізовувати наші бажання. Головне - проявляти креативність і своє бачення, тоді проблем не виникає".

Раніше повідомлялося, що для деяких учасників проєкту Ксенія стане чистим аркушем - вони не дивилися жодного серіалу або фільму з нею, не знайомі з її творчістю. І пізнавати один одного їм доведеться на рівних. Перша вечірка стане також стресом через хвилювання від зустрічі з головною героїнею і наявності камер навколо, до яких більшість не звикли.

"Дуже хвилювався. Не можу навіть описати почуття. Коли побачив кількість камер і знімальну групу, подумав: "Куди я потрапив? Це не моє життя". Але ж ще потрібно щось говорити.... Це був страшний сон. Але з часом хвилювання пройшло, я зміг розслабитися і бути собою", - зізнався один з чоловіків.

Також читайте, на якому незвичайному побаченні побувала Ксенія Мішина.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що доведеться витримати учасникам "Холостячки" і як їм будувати стосунки з героїнею Ксенією Мішиною.