Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі сумне фото, на якому з'явилася зі сльозами на очах.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Христина відобразила себе сама, схоже, це відбувається десь на знімальному майданчику. Перед камерою вона з'явилася в білому халаті, під яким видно червону футболку. При цьому волосся актриси розпатлане, а на її обличчі розмазаний макіяж, а туш потекла ніби від плачу. У підписі до публікації Асмус написала: "Понеділок – день важкий". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, заспокоюючи її і питаючи, що з нею сталося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.