Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр, позуючи на райських Мальдівах. Але там відпочинок закінчився, і зірка повернулася додому. Та потім вона знову вирушила у відпустку, вже в Туреччину, і в цей раз актриса з'явилася в не менш пікантному образі.

Христина зірвала з себе одяг, залишалася тільки у відвертому чорному купальнику, її волосся розпущене і покрите кокетливим капелюхом, а на очах темні окуляри. При цьому, у підписі до фото Асмус поскаржилася, що втомилася відпочивати. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.