Ведуча ТСН "Право на владу" Наталія Мосейчук сьогодні, 13 жовтня, згадала заповітне місце, де вперше побачила свою другу половинку. Про це йдеться у повідомленні в офіційному акаунті телеканалу 1+1 в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Наталія Мосейчук розповіла романтичну історію знайомства зі своїм чоловіком Іллею:

"Наша історія така романтична, що мій чоловік дотепер згадує, що все могло початися на 10 років раніше, а я згаяла стільки часу. Був дощ, я стояла на зупинці автобуса. Під’їхала машина, і звідти чоловік спитав мене: "Вас підвезти?" А я відповіла: "Я чекаю на 53-й" Він і поїхав. Це був Ілля", – розповідає ведуча.

Цікаво, що через 10 років Наталія зустрілася з Іллею на роботі, і майбутній чоловік зізнався, що за той вечір на зупинці він був на неї дуже сердитий. Однак вже з цієї другої зустрічі вони почали часто спілкуватися, і незабаром дружба переросла у кохання.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, телеведуча Наталія Мосейчук повідала про шалену радість завдяки карантину: "Нервів би вже не було".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Мосейчук згадала шкільні роки і розповіла про знайомство з чоловіком: "Це було так романтично".

Також "Знай.ua" писав, що чи варто чекати захисту для дітей завдяки "тривожній кнопці" у школах: "Ілюзія безпеки"