Спортсменка, тренер телепроекту "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто радує шанувальників кадрами з особистого і професійного життя. Цього разу жінка поділилася серією фото зі своїми найближчими людьми-родиною, а саме з рідним братом, його дружиною та дітьми.

Читайте Знай в Google News!

"хіба є щось прекрасніше великої родини, особливо, коли ми збираємося всі разом? Шум, гам і веселощі! 🙈 Цього разу наша поїздка була подарунком для мого брата на день народження🎉 мені здається, наш сюрприз вдався, всі задоволені: і малі і дорослі🙈 Нахохотались, наобнімалися, наговорилися. Коли ми їхали з дітками назад додому, я думала, як же все таки важливо підтримувати і берегти родинні зв'язки! Тому, сьогодні обов'язково зателефонуйте своїм близьким і скажіть, як сильно ви їх любите ♥️♥️♥️ всім прекрасного дня, милі", - пише Марина.

На яскравих кадрах Марина позує з дітьми і братом. Вони весело гуляють великою сім'єю і виглядають дуже щасливими. Діти обіймаються і кривляються на камеру. Саме таку атмосферу дуже любить Марина у своїй великій прекрасній родині.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від фото щасливої Марини з сім'єю і залишили безліч теплих коментарів, де назвали її кращою і підтвердили, що рідніше сім'ї нікого немає.

" Ви чудови❤️", " так, Мариночка, ви маєте рацію!! Немає нікого і нічого рідніше! Дуже щаслива і красива Ваша сім'я", "кращі", " які ви щасливі!!! Бажаю всіх благ)))", " Одними стежками...в один день...супер класний був день в неділю, особливо, коли улюблені люди поруч", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська показала кращі пози в купальнику, заради такого тіла варто попітніти в залі.

Як повідомляв Знай. ua, колишня тренера" Зважених та щасливих " Боржемська показала найбільше щастя.

Також Знай. ua писав, що колишня Узєлкова Боржемська запропонувала українкам обміняти зайві кілограми на гроші, цікавий експеримент від тренера"Зважені і щасливі".