Відома українська акторка Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 54-річна знаменитість виставила розкішне селфі, на якому позувала в салоні автомобіля. Так, артитска приміряла досить спокусливий, але в той же час елегантний образ: чорне шовкове вбрання з глибоким декольте, яке доповнила масивним намистом з золотими важкими монетами і яскраво-червоними намистинами.

При цьому красуня, яка завжди виглядає набагато молодше свего віку, зробила зачіску "голлівудські локони" і ніжний макіяж з акцентом на коралових губах, а також блиснула стрункою фігурою і засвітила пишні груди.

Вечоріло...

Фолловери засипали Ольгу компліментами: "Богиня наша улюблена Олечка.", "♥️♥️♥️♥️♥️ Яка ви нескінченно красива!!!!♥ ️ ", "Красуня 😍", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Сліпуча красуня💋 💋 💋", " красуня ❤ ️ милуюся❤️❤️❤️", "улюблена актриса", " на фото Красива жінка ❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Ви чарівна, прекрасна жінка.❤ ️ 🌺 🌺 ", "Ольга ви як Клеопатра😍"," ви ідеал і приклад для всіх жінок ......👏👏👏".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще