Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, позуючи на відпочинку в Кемері, Туреччина, насолоджуючись останніми теплими днями, вдосталь купаючись і загоряючи на пляжі.

Так, артистка приміряла лише міні-бікіні чорного кольору, лежачи на тлі блакитної води і високих гір. При цьому "родзинкою" фото став риб'ячий хвостик, який буквально перетворив Лесю на русалку. Красуня також вирішила розіграти між численними шанувальниками путівку в готель на двох, щоб щасливчики могли відпочити від перших холодних осінніх днів.

Я відпочила, тепер ваша черга 😍 👉 Швиденько підписуйтесь на сторінку готелю, лайкайте цей пост, відмічайте в коментарях людину з якою б хотіли відпочити і через 24 години я оберу переможця😍 Відпочинок на двох абсолютно безкоштовний і переліт теж🤪 Не дякуйте! Чекаю на ваші кумедні фотки❤️

Фоловери залишилися в захваті, не пройшли повз і зіркові друзі Лесі - телеведучий Андрій Бєдняков і реперка Alyona Alyona: "піду за пивом !", "Моя ти рибка 😍", " ні ну у вас завжди креативні фотографії🔥", " Ти ж мені написала вже, що я переміг !!! Навіщо всі ці конкурси !?", "Неймовірно повезе тому рибаку,який спіймає таку гарненьку рибку🔥❤️😘".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше