Акторка Дженніфер Еністон дуже любить собак, досі у її будинку жили домашні улюбленці Клайд і Софі. Але тепер стало на одного члена сім'ї більше - до них приєднався малюк Честерфілд. Саме так зірка серіалу "Друзі" назвала цуценя лабрадора, якого вже показала своїм шанувальникам.

Читайте Знай в Google News!

Короткий ролик, на якому чотирилапий малюк солодко спить на дивані, тримаючи в зубах кістку, Еністон опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі. Акторка зазначила, що цуценя настільки втомилося під час гри, що заснуло у такій кумедній позі.

Фото: instagram.com/jenniferaniston
Фото: instagram.com/jenniferaniston

"Я хотіла б вам представити нового члена нашої сім'ї... Це (дуже втомлений) Лорд Честерфілд. Він вкрав моє серце відразу ж", - підписала пост актриса.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У Дженніфер Еністон раніше був коргі Норман, після смерті якого вона зробила татуювання на нозі. У 2006 році знаменитість взяла з притулку пітбуля Софі. Потім в її будинку з'явилися Біла німецька вівчарка Доллі, і тер'єр Клайд. Доллі померла в липні 2019 року.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", невгамовна Карпа дала бій осінній депресії в українській вишиванці із шампанським: так відтягнутися мріє кожна жінка

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."