У реаліті "Кохання на виживання" (Новий канал) приходять найрізноманітніші пари. Одних обтяжують проблеми з фінансами, інших – ревнощі, хтось просто не розуміє один одного. 32-річний Антон повіз 19-річну Арміне в Перу, щоб перевірити силу їхніх почуттів. А заодно навчити улюблену розуму.

Читайте Знай в Google News!

"Вона не розуміє, що таке чоловік. Мабуть, в силу свого віку, – скаржиться хлопець. - У неї такий упертий характер. Коли потрібно промовчати, Арміне починає вставляти свої п'ять копійок. Це нестерпно. Дружина повинна беззаперечно підкорятися чоловікові. Хочу, щоб вона навчилася мене слухати. Хочу бачити в ній жінку, яка ховається за моєю спиною, тому що поруч з нею – хороший чоловік".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

У реаліті Антону дали шанс відчути себе господарем дівчини. За умовами першого випробування, він повинен був надіти нашийник на кохану і провести її за ланцюг кілька кілометрів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У ланцюгах я відчувала себе рабинею. Мені було все одно, наскільки красиво навколо, - зізнається Арміне. - Ти йдеш, як собака якийсь".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

"Це просто ланцюжок, що тут такого? Її прямо так сильно принизили? - дивується Антон. - Нехай ти йдеш в нашийнику, але це ж буде прикольний спогад".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасниця реаліті-шоу поцілувала жабу замість чоловіка

Як повідомляв Знай. ua, учасник" Кохання на виживання " зрадив дружині, провокація зайшла надто далеко.

Також Знай. ua писав, що учасники "Кохання на виживання" показали перуанцям українську еротику.