Зйомки третього сезону серіалу "Будинок на щастя" (Новий канал) у розпалі. Щотижня знімальній групі доводиться міняти локації. То вони в квартирі Макса (Кості Войтенко), то вже в нічному клубі. А скоро знову вирушать у село Сеньківка.

Читайте Знай в Google News!

Акторам потрібно добре висипатися, щоб добре виглядати в кадрі. Під час зйомок Костя Войтенко розповів, що найкраще бадьорить його вранці.

Костянтин Войтенко, фото: Новий канал
Костянтин Войтенко, фото: Новий канал

"Повинен обов'язково виконати певний комплекс вправ, - каже актор. - Роблю розтяжку, стрибаю 100 разів, потім ще стільки ж зі скакалкою. І п'ю багато води. Якщо одного ранку полінуюся і не зроблю всі вправи, день буде непродуктивним. Обов'язково щось піде не так. От чесно, переконувався в цьому не раз. Тому мені краще прокинутися раніше і працювати над своїм тілом. Прибрати всі затискачі, які можуть заважати роботі".

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

А ще Костя зізнався, що на позитив його заряджає дочка.

"забігає до нас з дружиною в кімнату і бажає бадьорого ранку, – говорить актор. - Каже Не доброго, а саме бадьорого (посміхається)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, актор Войтенко зізнався у викраденні дівчини.

Як повідомляв Знай. ua, Максим Галкін пограв в" догонялки " з їх з Пугачовою дітьми, маленькі спринтери.

Також Знай. ua писав, що дитина врятувала собаку і змусила півсвіту плакати від щастя, герой навіть не знав, що його знімають.