Вже 23 жовтня на каналі СТБ стартує найочікуваніше реаліті року - "Холостячка" з Ксенією Мішиною. Актриса театру і кіно, зірка "Кріпосної", переможниця "Танців з зірками" готова відкрити своє серце новому обранцеві.

Вона впевнена, що навіть під прицілами камер можна по-справжньому закохатися.

"Я вирішила для себе, що проживу певний шлях, пройду його. Я роблю це максимально щиро і відверто, тому що в іншому випадку я не бачу себе в подібному форматі", - поділилася Ксенія Мішина на одному з побачень з учасниками, яке глядачі побачать у майбутніх випусках. Тоді на зйомці був присутній і журналіст Знай.uа.

Ксенія Мішина, кадр з відео
Ксенія Мішина, кадр з відео

На тому побаченні Ксенія зустрілася відразу з чотирма учасниками реаліті, імена яких поки що розкривати не можемо. Вони відповідали на запитання журналістів і трохи ділилися секретами нового проєкту.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

Журналісти на зйомці реаліті "Холостячка"
Журналісти на зйомці реаліті "Холостячка"

Ксенія з цікавістю спостерігала за тим, як хлопці реагують на гострі питання, що відповідають і тим самим ще більше розкриваються перед нею.

У Мішиної був гіркий досвід стосунків з батьком її сина Платона, тому вона шукає чоловіка, здатного стати для неї опорою і підтримкою, люблячого і спокійного, враховуючи її палкий темперамент.

"Я була на 8 місяці вагітності, коли з його боку (батька Платона - ред.) почалися моральні знущання і виховні процеси по відношенню до мене. Я вирішила виїхати до батьків і все плавно зійшло нанівець. Людина перестала дзвонити і цікавитися. Коли мене виписували з пологового будинку, нас зустрічали мої батьки. Пам'ятаю, як ми зайшли в кімнату, де нас повинні були фотографувати, і хрещеному мого синочка сказали: "Татко, станьте поруч з матусею. Візьміть дитину. Що ви осторонь стоїте?" У той момент я відчула біль за свою дитину. Знаєте, моєму синові зараз 8 років і за цей час він жодного разу не запитав, хто мій тато і де він. Я навіть не знаю чому", - поділилася одкровенням Ксюша.

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

Тому учасникам реаліті "Холостячка" належить познайомитися не тільки з Ксенією, але і з її сином. Якщо чоловік зможе знайти спільну мову з дитиною, стати для неї другом, то зможе і зблизитися з самою героїнею.

"Звичайно, мій син - це частина мене, невіддільна. І стосунки з сином - одне з найголовніших, про що чоловіки теж повинні замислюватися. Тому що тут доведеться стосунки не тільки зі мною будувати, але і з моїм сином в даній ситуації", - зазначила Холостячка.

Ксенія Мішина з сином, фото: Instagram актриси
Ксенія Мішина з сином, фото: Instagram актриси

Звичайно ж, найбільша інтрига проєкту - її учасники. Але вже 23 жовтня о 19:00 під час першого випуску глядачі дізнаються їхні імена. Лише додамо, що серед них є і відомі персони, і ті, хто далекий від сфери кіно і телебачення.

Поки що можемо нагадати, що одним з 15 учасників став Олександр Еллерт - автор Студії "Квартал 95" і актор "Луганської збірної" в Лізі сміху. Крім того, він відомий у Києві ведучий свят та інших заходів.

Саме він танцює з Ксенією в презентаційному ролику осінніх прем'єр на каналі СТБ.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, кадр з відео
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, кадр з відео

Сашко в розлученні і виховує дочку. Йому близька сфера, в якій працює Ксюша. Він людина з прекрасним почуттям гумору. Так що у них вже є спільні інтереси.

Олександр Еллерт, фото: Instagram ведучого
Олександр Еллерт, фото: Instagram ведучого

Як чоловіки будуть боротися за увагу актриси - дізнаємося зовсім скоро.

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

Раніше Знай.uа писав, як на проєкті "Холостячка" учасники будуть зачаровувати Ксенію Мішину і які подарунки робити.

Також читайте, на якому незвичайному побаченні побувала Ксенія Мішина.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що доведеться витримати учасникам "Холостячки" і як їм будувати стосунки з героїнею Ксенією Мішиною.