Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували чарівне фото Тіни, на якому вона позує в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кароль млосно позує в яскравій локації, мабуть, десь в закуліссі "Танців з зірками". На ній вузьке елегантне плаття чорного кольору з бежевими і блискучими вставками, яке недбало сповзло з плечей, підкреслюючи витончене декольте. Волосся співачки укладені в акуратну зачіску, а на обличчі – легкий вечірній макіяж. У підписі до фото говориться: "Гарної погоди, сонця в душі, доброї посмішки, ароматної кави і відмінного настрою на весь день. Доброго ранку!". Фанати в захваті від нової фотографії Кароль, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.