Відома українська співачка і акторка Аліна Гросу, яка нещодавно приголомшила новиною про розлучення з чоловіком Олександром Комковим, з яким не прожила і року, часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя. А нещодавно зірка показала в мережі миле фото зі зйомок її кліпу "Голий король", на якому позує разом з молодим веселим хлопцем. Це Діма Маніфест - оператор і режисер, який раптово пішов з життя, за чутками, у нього була онкологія. Свій пост Аліна присвятила саме йому.

Читайте Знай в Google News!

"Діма ... Дімочка маніфест ... Локомотив, генератор нереально крутих ідей, вічний двигун, шалено-шалено хороший, сонячний, добра людина. Напевно, "Голий Король" - це одна з останніх твоїх безмежних, феєричних ідей, що втілилися в життя. І мені шалено боляче від цього. Ти міг стільки всього ще зробити, стільки посмішок ще нам подарувати... серце розривається... Спочивай з миром", - трепетно написала Гросу в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.