Фанати Пугачової обговорили в мережі один з найсміливіших образів співачки.

Примадонна російської естради Алла Пугачова вже давно не виступає, тому шанувальникам залишається лише переглядати старі виступи свого кумира.

Нещодавно фанатам попалося на очі відео з фестивалю "Нова хвиля" 2015 року. Тоді примадонна виконала пісню "Відпочивай", в якій звучать слоа: "Не ходіть, хлопчики, ввечері одні. Небезпечно!".

Кадри з виступу виклали в Instagram. Шанувальники оцінили відверте вбрання Алли Борисівни. На Пугачовій була біла сорочка зі шлейфом, краватка, недбало закинута на шию, чорні панчохи та високі чоботи.

Алла Пугачова, скрін з відео
Алла Пугачова, скрін з відео

Фанати відзначили стрункість Пугачової та її енергію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Пустотлива", "Браво!", "Жіночно", "Модно, Аллочко, молодець, завжди вчуся у неї", - пишуть фанати.

Варто зазначити, що Пугачова досі дивує стилем. Останнім часом вона часто позує своєму чоловікові Максиму Галкіну в модному вбранні: молодіжних джинсах, міні-спідницях, сукнях.

Що стосується Instagram-аккаунту Пугачової, то вона зараз досиь нечасто знімки чи відео, тому кожна її публікація активно обговорюється.