У 2017 році Наташа Корольова пережила втрату в сім'ї. Померла її рідна бабуся – Софія Миколаївна Бистрик. У Наташі з дитинства були прекрасні стосунки з бабусею, тому її смерть стала для неї великим шоком. Більш того, Королева не могла приїхати в Україну, щоб відвідати церемонію похорону – з 2014 року їй був заборонений в'їзд в країну. Однак на похоронах вона виявилася дивом.

Королева розповіла, що після того як вона дізналася про смерть бабусі, вона опублікувала відповідний пост в соціальній мережі. Буквально через 10 хвилин з нею зв'язався концертний директор Володимира Винокура, який запитав, чи готова вона вилетіти прямо зараз. Невідомо, як йому вдалося вирішити питання з приїздом Наташі в Україну, але тим не менш, вона змогла прибути до Києва, де ховали її бабусю.

Корольова згадала, що в той день на кладовищі зібралося багато людей, в тому числі і журналістів. Також вона поділилася і своїми думками в той момент. Тоді вона сказала про себе: "Бабуля, Я не знаю, з ким ти там домовилася. Ти проста жінка, яка вкладала в мене любов, щирість, віру в людей. Дала мені іскорку цього позитиву. Вчила мене тільки доброму ти проста жінка, а тебе ховають як англійську королеву. Ти поглянь. Навіть у цій неможливій ситуації я тут. Ти хотіла, щоб я тебе поховала".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кіркоров показав фото з особливою красунею: "по-сімейному".

Як повідомляв Знай.uа, репер Гуф зняв сина в новому кліпі, поки мама Айза червоніє від ганьби за голі фото.

Знай.uа писав, Кіркоров, Лоліта і Королева" защебетали " у Львові, сенсаційне відео.