У вівторок, 13 жовтня, пішов з життя талановитий український оператор, режисер і кліпмейкер Дмитро Маніфест. Йому було всього 30 років. Про це повідомили його друзі в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Офіційно причину смерті не називають. Відомо, що чоловік боровся з онкологічним захворюванням. Дмитро продовжував працювати до останнього, незважаючи на страшний діагноз.

Дмитро маніфест був засновником Manifest Production і працював над кліпами популярних українських зірок. Серед них-Світлана Тарабарова, Dzidzio, ТНМК, Ivan Navi, "друга Річка", "антитіла", "Скай" та інші.

Лідер групи" Антитіла " Тарас Тополя в числі інших артистів висловив співчуття рідним і близьким і розповів, яким талановитим і цікавим був режисер і друг співака.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ти був прекрасним другом.

Творчим, цілеспрямованим, відданим своїй справі.

Ти не боявся труднощів і брався за найавантюрніші проекти.

Ти був одним з найкращих режисерів України.

Дмитро, Діма, Маніфест, ми разом пройшли неймовірно цікавий творчий шлях. Кліпи "Танцюй", "Фари", "Лови момент" - ці відео будуть нагадувати нам всім про тебе, про проведені знімальні часи, про роки дружби. Ти був світлою, доброю людиною. На жаль, не встигли попрощатись. Земля тобі пухом, друже", - пише Тополя.

Земля тобі пухом, друже.

Geplaatst door Taras Topolya op Dinsdag 13 oktober 2020

" та що ж відбувається???!! Димончик RIP. Ти був великим трудягою, навіть незважаючи на пухлину ти все одно не здавався і працював далі! Сюжет твого життя закінчився занадто рано, красивих тобі кадрів з неба, брат!",- написав близький друг покійного, репер Олександр Ярмак.

И снова этот киевский институт рака отличился.... Забрал у нас молодого крутого парня и талантливого режиссера... ((( Дима Манифест RIP

Geplaatst door Вадим Лисица op Dinsdag 13 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, помер режисер кліпів Кароль і Полякової Діма Маніфест.

Як повідомляв Знай. ua, дівчина поплатилася життям за силіконові імплантати.

Також Знай. ua писав, що трансгендерна дівчина померла від рук коханця в погонах-приревнував.