Російська виконавиця Наташа Корольова, якій гучно зрадив чоловік-стриптизер, з яким зірка живе в шлюбі вже 20 років, але скандал продовжує роздуватися і обростати все новими чутками. Цього року виповнюється тридцять років пісні "Жовті тюльпани". Про це зірка написала на своїй стоірнці в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

"Мені пощастило: у складний естрадний світ потрапила зовсім Зелена. Але хитрою — було абсолютно пофіг, хто і що про мене думає. Це рятувало психіку від зайвих переживань", - зазначає Корольова.

Раніше, в радянські часи, між артистами і глядачами пролягала прірва. Їх з'єднував єдиний тоненький місток у вигляді журнальних інтерв'ю на тему творчості.

"У пору мого дитинства, коли великий артист приїжджав на гастролі, він збирав повні стадіони два тижні поспіль, даючи концерти тричі за день. Тому що інтерес публіки величезний, а доступу "до тіла", крім концерту, жодного. Магомаєв, Пугачова, Ротару, Кобзон, Лещенко — до них ставилися як до божеств! А що тепер? Інтернет зробив доступним практично будь-кого, і артисти втратили загадковість. І чомусь багато людей вирішили, що їм дозволено, сховавшись за невиразними аватарками, безкарно вихлюпувати на нас весь свій життєвий негатив. Яка принадність! Сидячи вдома за чашкою чаю, можна за пару хвилин вторгнутися в особисті кордони кого завгодно. Зайти, не знімаючи брудного взуття. Плюнути, крикнути і гордо піти", - зазначає зірка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами виконавиці, соцмережа - це, по суті, будинок з відкритими навстіж дверима. Культурна людина, прийшовши в гості, не робить зауваження господарям, вірно? Це непристойно. Але в просторі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Наташа плаче, Тарзан скаче - Глушко після зради Корольовою підняв ціни на свій стриптиз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заплакана Корольова зробила перше зізнання після зради Тарзана.

Також портал "Знай.ua" писав, що вперше після зради Корольова і Тарзан дали інтерв'ю.