Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила зворушливі спільні знімки з маленькими синами і коханим чоловіком, позуючи в затишній дитячій кімнаті і ніжно обіймаючи найрідніших чоловіків. Красуня трепетно привітала численних шанувальників з Днем захисника України 14 жовтня і дала кілька головних порад про те, як зберегти гармонію в хаосі, убезпечити себе і свою сім'ю. Джамала зазначила, що потрібно любити, поважати, прощати, дотримуватися правил і кордонів, навіть особистих.

В часи, коли майже нічого не зрозуміло в цьому світі. Революції, війни, пандемія. Як вижити в такому хаосі? Як зберегти себе та свою сім‘ю? Любити. Поважати. Дотримуватись правил та кордонів. Пробачати. Та захищати свою родину, свій дім, свою країну! ⠀ З Днем захисника України! 🇺🇦 ⠀ Зі святом вас, хлопці та дівчата, чоловіки та жінки! Здоров‘я, миру, розуміння!! ⠀ Любити і захищати!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше